Bitte geben Sie einen Grund für die Verwarnung an
Der Grund erscheint unter dem Beitrag.Bei einer weiteren Verwarnung wird das Mitglied automatisch gesperrt.
Süper Bücür’den Fener öpücüğü

[attachment=0]c36912.jpg[/attachment]Süper Bücür’den Fener öpücüğü
“F.Bahçe ile anlaştı” denilince herkesin ağzı bir karış açık kaldı. Çünkü o G.Saraylı Emre Belözoğlu olarak biliniyordu... Ancak F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım 10 yıl önce başkanlığa soyunurken, “Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak” sloganını söyleyince dudak bükenler çok oldu. Ancak başkan dediğinde haklı çıktı.
Olmaz denileni başaran Başkan Yıldırım sonunda yıllık 3.5 milyon eurodan 4 yıllığına 14 milyon euro (Yaklaşık 28 milyon YTL) ödeyerek Emre’yi de Fenerbahçeli yaptı. Milli futbolcu da taraftarlarla buluştuğu MTK maçında sarı-lacivertli formayı öperek bunu gösterdi. Kısacası Başkan Aziz Yıldırım, bir gün herkesi Fenerli yapacak gibi...
slm kardes naber nasil geciyor izin iyi tatiller

c36912.jpg
Aufgrund eingeschränkter Benutzerrechte werden nur die Namen und (falls vorhanden) Vorschau-Grafiken der Dateianhänge angezeigt Jetzt anmelden!

Fenerbahçe'nin Newcastle'dan transferi Emre Belözoğlu, yeni takımı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe’nin İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United’ten transfer ettiği Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli kulübe transfer olmasıyla birlikte kendisi için yeni bir hayatın başladığını ve Fenerbahçe camiasına şampiyonluklar yaşatarak, en iyi hizmeti vermek istediğini söyledi.
Yayına başlayan internet sitesi http://www.emrebelozoglu5.com adresinde "Yeni hedefler ve yeni bir site" başlığı ile bir yazı yayınlayan Emre Belözoğlu, "Kısa bir süre önce yeni bir hayat başladı benim için. Kariyerime çok büyük bir camiada devam etmenin önemini çok iyi biliyorum. Fenerbahçe camiasına şampiyonluklar yaşatarak, en iyi hizmeti vermek istiyorum" dedi.
Fenerbahçe camiasının beklentilerine karşılık verebilmek için kendisini fiziki olarak ve moral açısından çok iyi hazırladığını belirten Emre, kendisine güvenenleri başta Aziz Yıldırım olmak üzere mahcup etmemek için elinden gelenin en iyisini yapacağını dile getirdi. Sarı-lacivertli takımda uyum sorunu yaşamadığını ifade eden Emre, "Kadrodaki birçok arkadaşım ile daha önceden de milli takım ve özel sohbetlerden tanışıklığım olduğu için uyum sorunu yaşamadım. Herkes çok profesyonel. Bu nedenle buraya gelmekle doğru kararı verdiğime inanıyorum" diye konuştu.
"ŞÜKRÜ SARACOĞLU STADI’NA ÇIKTIĞIMDA, HİSSETTİĞİM DUYGULARI ANLATAMAM"
Emre Belözoğlu, ilk defa MTK Budapeşte maçında Fenerbahçe taraftarı ile buluştuğunu belirterek, "Sahaya adımımı attığım anda hissettiğim duyguları tarif etmem mümkün değil. Fenerbahçe taraftarının kısa sürede sevgisini ve saygısını kazanacağımdan kuşku duymuyorum" dedi. Takım olarak önlerinde 3 tane uzun yol olduğunu kaydeden Emre, şunları söyledi: "Önümüzde 3 uzun yol var. Türkiye Kupası, Türkcell Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi. Üç uzun yolda, kaliteli kadromuzla isteğimizi, göze hoş gelen futbolumuzu ve savaşçı ruhumuzu sahaya yansıttığımız sürece, hedeflerimize ulaşmamız için önümüzde bir engel göremiyorum. Geçen sene ulaşılan ve Avrupa futbolunda önemli basamaklar sıçratan Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynama başarısını bir kademe daha artırmanın, hatta sonuna kadar götürmenin takım olarak ana hedefimiz olduğuna inanıyorum."
"GAZİANTEPSPOR’U YENECEĞİZ"
Turkcell Süper Lig’in ilk haftasında oynayacakları Gaziantepspor maçı ile lige başlayacaklarını belirten Emre, "Gaziantepspor maçı ile lig maratonumuz başlıyor. Zor bir deplasman, ancak gücümüzü sahaya yansıtarak kazanıp, taraftarlarımıza güzel bir galibiyet armağan etmek istiyoruz" dedi. Bu arada, sarı-lacivertli taraftarlar http://www.emrebelozoglu5.com sitesi aracılığı ile Emre Belözoğlu’nun kişisel haberleri ve sarı-lacivertli kulüple ilgili güncel haberlere ulaşabilecek. Sitede ayrıca, Emre’nin özel fotoğrafları ile videoları da yer alıyor.
- Forum
- Fenerbahce
- Spor yazarlar kösesi
- Fenerbahce tarihi
- Fenerbahce baskanlari
- Fenerbahce Rekorlari
- Fenerbahce Sampiyonluklari
- Fenerbahce gol krallari
- S.S.Stad'i
- Basketbol Erkekler
- Basketbol Bayanlar
- Voleybol Erkekler