fenerbahce transfer ve haberler

30.06.2007 00:36

tasayapma.oyla8.de
alex

4 Futbolcumuzla Sözleşme İmzalandı

Fenerbahçemizde sözleşmeleri bu sezon sonu sona eren futbolcularımız Alex De Souza, Gürhan Gürsoy ve Deniz Barış`la, Kayserispor`dan transfer edilen İlhan Parlak, düzenlenen törenle resmi sözleşmelerine imza attı. Asbaşkanımız Mahmut Uslu imza töreninde yaptığı açıklamada, ``Alex ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Alex için geldi gitti diye konuşamalar oldu. Almanya`dan ve İngiltere`den çok ciddi teklifler geldi. Ancak Alex Fenerbahçe`de 3 yılını doldurdu ve burada mutlu olmasından dolayı bizi tercih etti. Alex ve yeni transferlerimizle hem Avrupa`da ve hem de Türkiye`de başarı elde edeceğimizi temenni ediyorum. Alex`e ve ailesine bizi tercih ettiği için kendisine teşekkür ediyorum.`` ifadelerini kullandı.

Brezilyalı yıldızımız Alex ise yaptığı açıklamada, ``Fenerbahçe ile yeniden sözleşme imzaladığım için mutluyum. Fenerbahçe`nin başarısı için elimden geleni yapacağım`` dedi. Brezilyalı yıldızımız frikikleri kimin atacağı konusunda, ``Carlos ile benim şut şeklim değişik. Carlos daha uzaktan ben daha yakından şut atıyorum. Benim için farketmez. Biliyorsunuz takımda frikikten şut atan çok iyi oyuncular var`` diye konuştu.

Alex sakatlığı konusunda, ``Geçen senede biliyorsunuz Antalya`da da oldu. Çok acı çektim şu anda iyi durumdayım ve biraz acım kaldı ama lig başlamadan hazır olacağım`` ifadelerini kullandı. Yıldız futbolcumuz, ``Ümit Özat ile Tuncay Şanlı`nın gitmesinin ardından Semih kaptan oluyor ama bu kararı Zico verir`` dedi. Alex , Bu sene ligin daha da zor geçeceğini de söylerken, ``İnşallah biz başaracağız`` dedi.
deniz baris

ilhan parlak ve gürhan

alex-deniz-ilhan-gürhan

ilhan parlak gelecegi parlak.

ilhan ve gürhan yeni transfer ilhan cok yetenekli. ve gelecek vaad'eden bir futbolcu.gürhan zaten bizdeydi kiralik olarak sivasda oynadi ve onun 93'te gs 'ye attigi golle sampiyonlugu ilan ettik.

Antworten

Beitrag melden
Bereits Mitglied?
Jetzt anmelden!
Mitglied werden?
Jetzt registrieren!