USLAN ARTIK SABRİ

14.04.2009 20:13

Hakan ÜNSAL
¤ Maraton | iddaa ¤ Hakan ÜNSAL
USLAN ARTIK SABRİ
14.04.2009 10:12

Yıllardır oynanan derbi maçlarında saha dışında çok olaylar oldu. Çok kavgalar yaşandı. Statlara çok zararlar verildi. Ama hiçbir zaman saha içerisinde bu kadar çirkin görüntüler olmamıştı. Olayların baş aktörleri Sabri ve Lugano için söylenecek çok şey var.

Sabri’yle ben de dahil birçok insan defalarca konuşmuştur. Hep ne yapmaması gerektiğini anlatmışızdır. Ama Sabri artık çocuk değil. Demek ki o bu yoldan gitmeyi tercih ediyor.

İyi futbolcu olduğun için sevilip ilgi görebilirsin ama karakter zaafiyetin varsa futbolculuğun da kar etmez. Sabri bugün itibarı ile anket yapılsa maalesef Türkiye’nin en antipatik 3 oyuncusundan biri seçilir.

Ona tavsiyem, yaklaşık 1 sene önce söylediklerimi hatırlaması olacaktır. Fakat benim ve diğer abilerinin söylediklerini şimdiye kadar dinlese Sabri zaten çok başka konumda olurdu.

Diğer aktörümüz ise Güney Amerika menşeili Lugano. Lugano bir defans oyuncusu ve sert oynaması normal. Fenerbahçeli oyuncular ‘Olaylar hep Galatasaray’ın sahasında çıkıyor’ diyor da olayı çıkaran kim ona bakmıyorlar. Maç zaten bitmiş. Kafa atıyorsun; hem de arkadan. Hadi kafa attın, bari pozisyon bitince git kendi sahana olaylar olmasın. Lugano’nun olayı bu kadar büyütmesi ‘Ayağıma bastı’ ile açıklanabilecek kadar basit bir durum değil. Türkiye’de ve dünyada ayağına her basılan kafa atmıyor.

Bizi asıl şaşırtan oyuncular ise Arda ile Semih oldu. Eğer Arda ve Semih de bunu yapıyorsa, futbolun ve futbolcuların bitişe gitmesi başlamıştır.

Tabi gözden kaçan, ama benim gördüğüm bir de Fenerbahçe kalecisi Volkan var. Galatasaray’ın kapalı tribününe dönüp yaptığı hareket faciaya yol açıyordu. Galatasaray taraftarı sahaya inmeyerek büyük iş yaptı.

Yapılan bütün bu hareketler ve kartlar cezasız kalmayacaktır. Ama Emre Aşık’ı bunların dışında tutup ağır cezalar verilmelidir.

HAKAN ÜNSAL / STAR

Antworten

Beitrag melden
Bereits Mitglied?
Jetzt anmelden!
Mitglied werden?
Jetzt registrieren!