HILMI SAHIN

12.07.2007 08:14

Hilmi sahin

Hilmi sahin bu genc kardesimiz henüz 18 yasinda,gelecek vaadeden bir futbolcu.Son yillarda hamburgda yetisen en yetenekli ve futbol bilgisi cok yüksek olan hilmi oynadigi oyunla bu sene gsk'nin gözünden kacmadi ve kadrosuna katti.Hilmi senelerdir HTB de oynuyordu.Hilmiyi bu sene yakindan izleyip görecegiz.Babasi sezai sahin benim is arkadasim 26 senedir honeywell'de calisiyor(jurid).bu vesileyle gsk yöneticileri Osman sarikaya ve veli acar'da ayni zamanda ayni isyerinde calisiyor.Hilminin bu kadar yetenekli oldugunu duyduklarinda zaten 1 senedir Hilminin babasini kafaya aldilar,iyide yaptilar insallah bu sene basarili olur hem gsk kazancli cikar hemde bizim bahs ettigimiz gibi cikar.cünkü hilmi simdiye kadar alman takimlarinda oynadi. Uyum sorunu yasamazsa ben hilminin basarili olacagini umuyorum zaten hilminin amcasi Zekai'de senelerce harburg türk sporda top kosturdu ve sonra vatan gücünde devam etti.Hilmiyi daha sonralari yazmaya devam edecem simdiden hilmiye basarilar.

Sezai sahin Hilminin babasi,ailenin tek cocugu sezai abi yozgatin bogazliyan kazasindan.sezai abi resmin üzerine tiklarsan daha net görürsün.O zaman büyük görürsün.

Antworten

Beitrag melden
Bereits Mitglied?
Jetzt anmelden!
Mitglied werden?
Jetzt registrieren!